Univerzitet Union Nikola Tesla

Pravila korišćenja sajta

Poslednje ažurirano: 05.04.2024.

Molimo vas da pažljivo pročitate ove uslove korišćenja pre nego što nastavite sa korišćenjem našeg sajta. Pristupanjem i korišćenjem sajta Univerziteta Union Nikola Tesla, prihvatate i obavezujete se da ćete se pridržavati sledećih uslova i obaveza:

1. Uslovi korišćenja

1.1. Pristup i korišćenje sajta Univerziteta su regulisani ovim uslovima korišćenja, kao i svim važećim zakonima i propisima.

1.2. Slažete se da nećete preduzimati radnje koje bi mogle negativno uticati na funkcionalnost sajta ili ometati pristup i korišćenje sajta od strane drugih korisnika.

2. Intelektualna svojina

2.1. Svi materijali i sadržaji na sajtu, uključujući tekstove, slike, video materijale, grafike i druge, zaštićeni su zakonom o autorskim pravima i drugim propisima o intelektualnoj svojini.

2.2. Dozvoljeno vam je da preuzimate i štampate materijale sa sajta isključivo za ličnu, nekomercijalnu upotrebu, uz poštovanje svih prava i obaveza.

3. Ograničenja odgovornosti

3.1. Univerzitet nastoji da pruži tačne i aktuelne informacije na sajtu, ali ne preuzima odgovornost za njihovu potpunost, tačnost ili ažurnost. Informacije koristite na sopstveni rizik.

3.2. Univerzitet ne snosi odgovornost za štetu ili gubitke koji mogu nastati usled korišćenja sajta ili sajtova trećih strana na koje se eventualno upućuje.

4. Linkovi ka trećim stranama

4.1. Sajt može sadržavati linkove ka sajtovima trećih strana, koji su dostupni radi vaše praktičnosti. Univerzitet ne odgovara za sadržaj ili politike privatnosti tih sajtova.

5. Registracija i nalozi korisnika

5.1. Pristup određenim delovima sajta može zahtevati registraciju ili kreiranje naloga. Ti delovi sajta regulisani su posebnim uslovima upotrebe koji se primenjuju na korisničke naloge.

6. Izmena pravila korišćenja

6.1. Univerzitet zadržava pravo da u bilo kom trenutku ažurira ili izmeni ova pravila bez prethodne najave. Redovnim proveravanjem uslova korišćenja bićete informisani o svim promenama.

7. Kontakt

7.1. Za sve upite ili komentare vezane za uslove korišćenja, slobodno nas kontaktirajte na info@unionnikolatesla.edu.rs

Ovim se potvrđuje vaše razumevanje i saglasnost sa navedenim uslovima korišćenja sajta Univerziteta Union Nikola Tesla