Vesti

Univerzitet Union Nikola Tesla > Vesti > Fakultet za preduzetnički biznis i menadžment nekretnina > Učešće Univerziteta “Union – Nikola Tesla“ na simpozijumu srpskih privrednika na temu „Globalni sporazum održivosti privrednog razvoja i zaštite životne sredine, u preduzetničkom biznisu, ekološkim standardima u upravljanju globalnom ekonomijom“

Učešće Univerziteta “Union – Nikola Tesla“ na simpozijumu srpskih privrednika na temu "Globalni sporazum održivosti privrednog razvoja i zaštite životne sredine, u preduzetničkom biznisu, ekološkim standardima u upravljanju globalnom ekonomijom"

U organizaciji Srpske Asocijacije Privrednika, po dvadeseti put, 23.11.2023. u 18 časova u kristalnoj sali hotela Hayat održan je simpozijum srpskih privrednika na temu „Globalni sporazum održivosti privrednog razvoja i zaštite životne sredine, u preduzetničkom biznisu, ekološkim standardima u upravljanju globalnom ekonomijom“.

Srpska Asocijacija Privrednika je kao i prethodnih godina pozvala da o preduzetničkom biznisu u globalnim promenama inovativnim i tehnološkim promenama, govori Prof. dr Aleksandar Gračanac sa Fakulteta za preduzetnički biznis i menadžment nekretnina Univerziteta “Union – Nikola Tesla“ koji je ujedno otvorio simpozijum Asocijacija srpskih privrednika, kao i M. Sc. Mei Vladimira Đokića stručnjaka za ekološke standarde EU Univerziteta “Union – Nikola Tesla“.

Na simpozijumu su o temi „Globalni sporazum održivosti privrednog razvoja i zaštite životne sredine, u preduzetničkom biznisu, ekološkim standardima u upravljanju globalnom ekonomijom“ govorili su predstavnici privredne komore Srbije i drugih institucija vlade Srbije, pojedini ambasadori kao i dobitnici ovogodišnjih nagrada za preduzetnički poduhvat, predsednik opštine Vrnjačka banja, izvršni direktor Abela Pharm, direktor banje Koviljača i drugi.