Vesti

Univerzitet Union Nikola Tesla > Vesti > Aktuelno > Svečana dodela diploma

Svečana dodela diploma

Univerzitet Union Nikola Tesla tradicionalno i ove godine organizovao je svečanu dodelu diploma za svoje studente osnovnih, master i doktorskih akademskih studija.

Dodela diploma je održana na Univerzitetu Union Nikola Tesla u Beogradu. Na početku svečane ceremonije prisutne je pozdravio rektor Univerziteta, profesor dr Nebojsa Zakić.

Dekani i profesori svih šest fakulteta – profesori  Suzana Koprivica sa Fakulteta za graditeljski menadžment, profesorka Dragana Vasilski Fakulteta za graditeljski menadžment smer arhitektura, sa  prof.Violeta Talović sa fakulteta za medjunarodnu politiku I bezbednost, prof.Jasmina Perišić sa fakulteta za informatiku I računarstvo,prof.Jugoslav Aničić sa fakulteta za ekonomiju I finansije,prof.Aleksandar Gračanac sa fakulteta za preduzetnički biznis I prof.Novica Staletović sa fakulteta za ekologiju I zaštitu životne sredine, uručili su diplome prisutnim diplomcima, čestitali im i preneli im podršku i motivaciju za budućnost.

Univerzitet Union Nikola Tesla voleo bi da istakne da svaki diplomac, kao i alumni student uvek može da računa na buduću podršku od strane Univerziteta jer nastojimo da uspostavimo trajnu vezu sa svima, a uzajamna komunkacija jako nam je važna i iz tog razloga budite slobodni da nam se obratite uvek! Dragi  diplomci, čestitamo vam! Vaša predanost, rad i trud tokom studija su inspiracija za sve nas. Sada je trenutak da proslavite svoj uspeh i da se radujete novim poglavljima koja su pred vama. Ova diploma predstavlja ne samo završetak jednog dela puta, već i početak novih mogućnosti i izazova. Neka vaša strast i želja za učenjem uvek budu vaš vodič.